Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flotten

Flotten sitter fast i isen
Bara ovansidan syns kvar
Isen tycks krama flotten
Det kräver en intention
Som isen definitivt har
Isen vill erövra och lägga allt annat under sig
Flotten vill däremot flyta ovanpå
Vill inte tyngas ned
Vill suga i sig vårsolens värme
Och frigöra sig från elementet
Och välkomnar dess besökare
Till en stund av upphöjd vila
Flotten tänker inte stanna kvar
Flotten sitter fast i isen
Bara stunden håller den i förvar




Fri vers (Fri form) av Cortexett
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-13 21:20



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så såg vår flotte ut i vinter
Fint skildrat
2022-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Cortexett
Cortexett