Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRE VI DÖR

har du något att säga (mig) innan jag dör?
skulle du ha något att säga (mig) om du visste att du (jag) skulle dö?
om du visste att jag skulle dö-skulle du ha något att säga (mig) då?
har du något att säga (mig) innan du dör?
har du något att säga mig?
innan vi dör?




Fri vers (Fri form) av Cortexett
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-13 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cortexett
Cortexett