Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Straff (Min kamp 2.22)

Fredag.

Ett foto i skogen

för att stödja kampen

för en beboelig planet,

för att stödja fridaysforfuture,

ungdomsrörelsen men

jag är ingen ungdom

jag är inte 26, jag är 62

kan därför inte vara en del

av ungdomsrörelsen;

är vi inte alla människor?

Vi vuxna, har vi straffat ut oss

från framtiden?

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-05-13 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP