Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Coverdesign :Sten Wiking/Licentia - 21


MODERNA RUNRISTNINGAR PÅ GOTLAND. III

När två höga polisbefäl varav en i chefsbefattning
säger upp sina tjänster samtidigt 2021 efter tjugo-
sex års fast anställning berodde detta på att de
utfört handlingar som inte är förenliga med deras
respektive tjänsteutövning och ej heller demokra-
tiskt förankrade i enl, med "Säkerhets och integri-
tetsskyddsnämnden"

Grundlagen står därutöver över polisen där polislag
samt förordning (1984:387) (2007:603) (2014:1102-
1104) initierats.

Fotnot : Det var dessa 2 polisbefäl som 1995 ljög
om knarkhundar vid ett olagligt beslag i Stångkvie
på Gotland men som enbart gått på ett rykte genom
telesamtal fr fastlandet och utan att den misstänkte
fått avisering om vare sig husrannsakan,förhör eller
beslagtagen post är räden ett regelrätt tjänstefel av
polisens ansvariga befäl.

Det var på order av dessa 2 polisbefäl 6 poliser
kommenderades möta upp vid färjan i sep 2020
när den som blivit utsatt för olovligt ingripande
1995 landsteg för bosättning på Fårö sep 2000
vilket de redan visste på förhand och skickade
en suspekt polis med kriminella kopplingar att
sprida ett rykte om honom till utvalda personer
med auktoritärt inflytande på Fårö,
och så arbetar inte riktiga poliser.

Det misstänks även att dessa poliser är delaktiga
i förtal av ovanstående synnerligen grova sådana,
som saknar helt grund.

När de 2021 fick kopia tillsänd fr Säkerhets och
Integritetsskyddsnämnden som initierat utredning
om polisen använt odemokratiska tvångsmedel,
började det blåsa kallt och de fick hett om fötterna
så de sa upp sina tjänster samma år och flyttade
till fastlandet.
De verkade förmodligen under "radarn"

De förlitade sig på att gotlänningarna skulle på
grund av det rykte de lämnat efter sig om den
person de förföljt göra processen kort med social
utstötning ev mord.

Ett av de grövsta ryktena skulle vara enligt en elev
på Campus att personen ifråga suttit inne för en
barnvåldtäkt,vilket är en lika dum och motsägelse-
full lögn som att kalla salt för socker,men eftersom
det är poliser som påstått det tror folk på det med
allvarliga konsekvenser för den förtalade.

Är inte detta org poliskorruption med väl utstuderad
planering så vad är det isåfall om inte anstiftan till
mord.

-


*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2022-05-13 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP