Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Morgonen


Prima Mattina

Att vakna och känna saknad
Ensamhet är när man ej kan dela känslan

Frisk luft en morgon fryser tankarna
Dom vill ej utvecklas

För dom vill ej utvecklas
Dom kan inte än

Dom mognar i tysthet
Jag saknar henne

Som ett vildbi
Lämnade hon sitt bo




Fri vers av Federico Romano VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-14 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP