Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa stunder känns lite mer än andra ... - Då i december 2012 när detta flöde tillkom och publicerades här tidigare som idag ... Enkelbiljetten till dig lockar dock än mer idag mig ...


Det finns stunder då jag bara ...

... någon annanstans vill få vara
vart som helst
bara det innebär 
att jag slipper där jag är

behöva stanna kvar ...

Det finns saker och ting
som jag gärna vill ha
Men också annat 
jag önskat skulle få 
ha stanna kvar
där det var  ...

Det finns känslor 
som jag helst undviker 
om jag kan i mitt liv ...

... Men ibland så finns
det inget som helst alternativ ...

Saker och ting 
finner sin egen väg in
från runt omkring
i det som redan är
något som känns
allt för mycket så där ...

... så som det kan göra
när man känner sig ensam
i något av ett ingenting
i centrum av allting
annat som pågår runtomkring ...

Då önskar jag mig
en enkelbiljett
som för mig till dig
som är ämnad för mig

Ty du får mig att känna
mig som hemma
vart än jag är
när jag är tillsammans med dig

Det är en känsla 
som mer än blott stundom
fattas mig ...

... Saknar dig!

- Mer än vad jag vågar
erkänna ens för mig ... 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-14 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP