Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaren varierar

Jag vill leva
jag vill känna
jag vill utforska
jag vill veta

Vad vill du?
Vad vill ni?
Vad vill alla andra?
Svaren varierar...




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2022-05-14 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP