Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Politiskt förspel


"air Baltic "-plan - gå inte under vingen!

 

 

Hur kommer Sverige att se ut i framtiden under ledning av dagens ungdom? förseglad och överskuggad av nuets krafter! https://www.facebook.com/watch?v=379552897242636

 

I tre dagar har jag kämpat för att övertyga rumänska tidningar och kommentarer om att Ryssland inte har annekterat Ukraina, liksom Sverige och Finland.

 Vissa människor gillar att spela datorspel, från vår dramatiska situation i norr, så jag skulle be vuxna att hålla sig närmare ungdomarna som vid 16 års ålder fortfarande inte inser att detta är ett destruktivt krig värre än covid-pandemin. att min vän från Finland reste till Spanien med "AIR BALTIC" för att hämta ett finskt barn hema som bjöds in på en spansk kryssning men lämnade vid midnatt med knytnävar och det verkliga syftet med inbjudan, fördes på ett bedrägligt sätt till filterläger eftersom Ukraina och Ryssland behöver soldater.

 

Jag vill än en gång mycket tydligt betona saker som redan är så självklara för alla förnuftiga människor.

Kreml har tidigare varnat för att Ryssland kommer att sätta in kärnvapen i Östersjön om Sverige och Finland blir medlemmar i Nato. Landet kommer sannolikt att gå med i Nato i år, tillsammans med grannlandet Sverige, en annan traditionellt neutral makt som har avstått från att gå med i den USA-ledda alliansen.

Sydossetien: Folkomröstning om anslutning till ryska federationen.

Just nu 2022 05 14 "Vi tog det ödesdigra steget, vi åker hem, vi åker till Ryssland"

Sydossetien, en självutnämnd republik efter en utbrytning i Georgien 2008, kommer att hålla en folkomröstning för att bekräfta sin anknytning till Ryssland, rapporterade ryska nyhetsbyrån Tass på fredagskvällen, citerad av lalibre.be. från Tskhinvali, huvudstaden i Ryssland. separatistregionen, gav grönt ljus till ett dekret utfärdat av den interimistiska presidenten Anatolij Bibilov och erbjöd datumet för folkomröstningen, den 17 juli. Endast ett fåtal länder erkänner Sydossetien som en nation. De 50 000 människorna bröt sig från Georgien i början av 1990-talet i ett blodigt inbördeskrig.

 

2008 erkände Ryssland Sydossetiens och Abchaziens självständighet efter ett kort krig med Georgien. Dessa två regioner är starkt beroende av Ryssland politiskt, finansiellt, ekonomiskt och militärt.

Abchazien betonade dock att de inte har för avsikt att gå med i ryska federationen.
Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-14 09:04Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP