Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vara

Att bara vara
i nuet och tanken

låta vinden
skölja själen

ge sig hän
åt fåglars kvitter
och lockande läten

åt solens varma
hand mot kinden

lojt blickfölja
en myras väg
genom nygräset

att få njuta
naturens rikedom




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-14 11:25



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Behagligt rent, en text av vila att vila i, gillas.
2022-05-20

  Susen VIP
Tilltalande poesi. Mycket vackert
2022-05-17

  Lottie Ålhed VIP
Fin skildring av ”att bara få vara”
2022-05-14

  BenGust VIP
Natur som närhet och vederkvickelse.
Skönt att bara vara.
2022-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP