Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Majbagatell 1

 

 

Ett långt yrkesliv

går mot sitt slut passionär

blir snart pensionär




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-14 11:36



Bookmark and Share


  Irene Backström
Grattis!
2022-05-17

  lodjuret/seglare VIP
Med så få ord kunna...
aaah...
2022-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP