Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rundabords samtal


I stolen på andra sidan runda bordet
syns skuggan av en gestalt

Som tycks inbjuda till att tala om det mesta

Ja nästan allt

En som sällan dömer men verkar lyssna tusenfalt
till alla de frågor jag har

Kanske är det just därför jag ber honom ödmjukt

Att ännu en stund dröja kvar













Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-14 12:05



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Man kan prata till sig själv också, fördelen är att man för så bra och kloka svar.
2022-05-14

    Lena Staaf VIP
Att lyssna utan att döma är en svår konst. Man önskar att fler behärskade det.
2022-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP