Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MODERNA RUNRISTNINGAR PÅ GOTLAND IV

Vissa inhemska dagstidningars pressetik och moraliska anspråk
kostar gärna på sig inlåta brottsdömda journalister (Paula Z.)
skriva om brottshändelser på GA för de bedöms kanske äga
trovärdigare källgranskning om brott som redan är kriminellt
erfarna och belastade.

Sådan journalistik kan vara fara för både rättssäkerheten som
en tidnings trovärdighet om kriminella celler inplanteras på en
nyhetsredaktion där brottsoffren med några få ord lätt kan miss-
tänkliggöras som gärningsmän medan brottslingar görs till offer.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2022-05-14 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP