Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hur ledsen jag var

Nog är det tur
att jag inte visste
Hur ledsen jag var
förrän jag inte var det längre




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-05-14 13:45



Bookmark and Share


  Patrik Schmidt
Kort men med mycket mening.
2022-05-14

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Haha... Jag tycker texten är bra. Den ger minnen om min ungdom. Tack..
2022-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP