Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handel med territoriella kor på spetsen av Östersjön.

Jag lämnar mig  inte billig,  och inte är någons handlykta heller, så du kan förvänta dig att jag spottar på dig....om  du drar Sverige i Krig eller och sårbarhet!

Jag har aldrig förstått varför Sverige jämförs med Ukraina i nuläge.

    i Finland

   hon kallar oss nästa generation av "Svenska Nordriket bänkskiva" där efter andra W kriget lämnas övergiven inte avlämnad och inte såld och inte saknad.

idag till priset av ett lya köper man palats som  tillhörde Svea Rike och den nuvarande svenska försvarsministern fick ta över ett hus, en fristad i Finland. Samtidigt flyger finländarna med air Baltik i Spanien och ber om asyl.

   Varför motsätter sig inte svenska folket att inte representeras av en "god man" som nation?som Finland. 

Jag säger absolut NEJ till Nato!

  och inte för att jag är rädd för entusiasmen hos ryssarna, som sägs ta   Gotska Sandön  där det på kartan i början av bygget är varvat med Nora Djurgården mitt i mitt Stockholmskvarter, från Östersjöhamnen ca 450 m från min dörr,  7 m över havet.

  Kanske rättade de kartan, men gjordes först ett medvetet misstag?

Är det så, 22 år senare? Hur som helst, jag gick i alla fall inte ner utan att förklara mig först.

Experterna: Det kan förändras i Sverige – om vi går med i Nato (expressen.se)

Erdogans krav för att låta Sverige få gå med i Nato (expressen.se)

att vara eller icke vara Ryssland kan överraska Gotland med trojanska hästar (expressen.se)




Prosa (100-ordare) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-14 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP