Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesins säregna musik


Poesin

Ber försiktigt
om att få existera

I förgätmigej -blommans
ljusblå pupill

Och solnedgångens
glödheta himmel
som svalkar sig i nattligt dopp

Poesin

Ett partitur
av färgklanger att våga låta spela
Sin säregna musik




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-14 14:08



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Härlig dikt med finstämd hyllning till poesin. Så lätt att instämma i. Bokmärker!
2022-05-15

  Kungskobran VIP
I en del poesi faller musiken automatisk in, t.ex, Nils Ferlins dikter som är naturligt tonsatta på något vis.
2022-05-14

  Monica Lindgren
Detta är en ljuvlig dikt!
2022-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Min poesi ber inte om att få existera. Den sparkar ned dörren och säger: "Här är jag! Take it or leave it!"
2022-05-14

  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Så fint. Om något så, i sin tur, fint.

Tack, Lottie
2022-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP