Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår



En tid i en levande fantasi
där tillvaron är normal
och en sträng i atmosfären
vibrerar till musiken
Tonerna höjer lusten
som virvlar i rummet
samt försätter
mitt känsloläge i harmoni
med tingen
Det enda som saknas
är din närvaro




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-14 18:27



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fast du:et saknas uttrycker dikten harmoni.
2022-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP