Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå samman

En fallande stjärna har makten 

Att uppfylla önskningar sägs det

Och regnet är en ängel som gråter 

Över världens grymhet och mörker 

 

En fjäril bär på en hälsning 

Från någon nära vi saknar 

En tappad fjäder från en fågel

Är ett tecken på att du inte vandrar ensam 

 

Det sker mirakel omkring oss

Både i det stora och i det lilla

Så våga öppna ditt sinne för dessa

Låt ditt hjärta fyllas med kärlek

 

Låt oss stå samman mot mörka krafter

Låt oss tillsammans be för fred

För ljuset syns så mycket bättre

Och kärlek är starkare än hat

 

Så låt nästa fallande stjärna

Fylls världen med hopp

Låt regnet som faller av sorg

Bli renande gör allas själar

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-27 08:57



Bookmark and Share


  Susen VIP
Finstämda ord här som berör och värmer i hjärtat
2022-05-27

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text med ett fantastiskt avslut.
2022-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP