Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur långt avstånd (Min kamp 2.22)

Hur långt avstånd

måste man lägga

mellan kriget och här

i mil och i tid?

Hur långt avstånd 

måste man lägga

mellan dikt och verklighet?

Hur långt avstånd

krävs för att man ska

glömma vad som pågår

där och nu?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-05-14 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP