Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


953.WE LOST ABILITY TO SPEAK OUT...

ÅRHUNDRADEN
|TON|SLAG|NATO|

sönderfallande stjärnor
skriker gråtar vrålar
hjärtskärande:
#WE LOST ABILITY TO SPEAK OUT#
HJÄÄÄÄÄLP!!!
===
...tills dess...just nu
besvärad inringad täckt
:::HURRAHURRAHURRA:::kan

och vill BLÅ Å Å Å Å ÅSA BORT
som maskrosors fallskärmar
*LANDETS KRONA AV FRIA ORD!*

MEN ATT SÄTTA
TILLBAKA *KRONAN*

händer bara när icke
konstgjorda floder och berg
kommer att vända sin riktning
bakåt...

#MONEY HAS STOLEN THE PEOPLE's
RIGHT TO FREE CHOICE!#

O!MY LORD!heEeeeeeEeeeelp

OBS!!!

DN 2022/05/14

Saabs B-aktie stigit med över
____87%!!!____sedan den
2022/04/24 februari...

här är det sann
uppvigling till fientlighet...

politissssssskkkk BRANDFACKLA




Övriga genrer av Lollitta VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-15 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP