Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spritt språngande klokuggla<3


Ingen vill skada det redan skadat är
varken du eller jag
som gått den törnbeströdda stigen
men bakom de "fiktiva dragen"
finner vi kanhända de psykiska besvären
emanerar i vanliga personer
som triggar sig framstå något de inte är
visst fanns medlidande med dessa
när du var sjuk
tiden utvisade annat kan finnas i botten
dessvärre hade du även en som vän
den följde med dig upp till Nordlandet

Alla nätanvändare behöver vara försiktiga
med sina kontakter och aldrig lämna ut
personliga uppgifter, kodnamn dateringar o.d.
ännu värre kan du under sjukdom
bli fråntagen det värdefullaste du har





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-05-15 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP