Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågsdrömmar


Svaret på polarisering är inte mer polarisering
Svaret på ryssarnas Z-flagga
är inte flaggan med NATO:s symbol
Världen är inte uppdelad i svart eller vitt
Det finns nyanser
Det finns osäkerhet och tvivel
Det finns saker som är svåra att förutse
Det finns saker som kräver tid att förstå
Jag vill ta ställning
men kanske främst mot dumhetens apostlar
Jag är tacksam för att jag lever bland vänner
i en stad i ett land
där det finns en flagga
med regnbågens färger
Det är den flaggan jag vill följa
Det är den flaggan jag vill höja
i en förhoppning om att framtiden
inte bara blir ett hot
utan också en förhoppning




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-15 12:00



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Väldigt vackert och sant skrivet! Du lyfter fram de viktiga nyanserna, långt från polariseringen och tvärsäkerheten.
2022-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP