Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Utanför dörren



ställde ut korgar med småplantor
som ska planteras ut
och frön sås i jorden
15 grader plus och sol
och nätterna går i veckan upp till 10
hurra petuniorna ropar efter mera jord
nu ska de planteras

måste larma mig glömmer tiden
pauser är viktiga
så inte ansiktet möter jorden

ha en bra dag älskade uggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-05-15 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP