Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sorgens mantel

 

strävar varje dag mot ljuset

har vandrat genom salar av tid

men kommer aldrig förstå 

den som säljer ut endaste själ

där är mörkret källarvalv djupa

dina ord gör bördan lättare

kunskapen du står på starka ben

då kommer glädjetårarna

meningen med allt

och ur jorden spricker våren




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-05-15 12:16



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hjärtekram
2023-12-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP