Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I lyckad harmoni

 

Viskningar och skrik

stillhet och rörelse

i längtansfull vik

kärlekens förförelse.

 

Ögonblick och stunder

i lustens fantasi

skeenden av under

i lyckad harmoni.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-15 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP