Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där



Sluta lasta dikterna
med ord.
Du är poet, och poeten
en trädgårdsarkitekt.
I trädgården har varje växt
sin plats
i en harmonisk helhet.
En utopi.
Där, på en bänk
sitter läsaren.




Fri vers (Fri form) av TvåTungor
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-15 12:24



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ibland är dikterna som leende liljor
i bland som nässlor
i bland mötas de två
då blir det en bra dikt
2022-05-15
  > Nästa text
< Föregående

TvåTungor