Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emellanåt

I ett valv i Gamla stan.
Valvade jag runt.
Med en egenmäktig drink i pappersförpackning.
Och med ett helt bluesband till mitt förfogande.
Därnere på botten av stan.
En torsdag.
Så drömsk i mitt universum. Inte av denna världen den dagen.
Dansade jag sen upp för stentrappan och in i tre mäns allvarliga politiska diskussioner.
Och sögs in i en av deras blickar. Han såg mig från botten och upp och in och ut.
Hans ögon var runda fläckar av isgrönt. Aldrig undfallande.
Sen drog vi.

Den röda linjen.












Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-15 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP