Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta ljud

Kan du höra mig?
Kan någon höra när min mun är stängd?
Ser någon de smärtsamma skakningarna i mitt hjärta?
Kommer någon trösta mig för tårarna som faller inåt?

Varför är min smärta så tyst




Övriga genrer av Förgätmejej
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-05-15 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Förgätmejej
Förgätmejej