Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UKRAINA ! RYSSLANDS MODER

Ukraina ! Rysslands moder och fader,
nu ! den ouppfostrade Vladimir Putin
söker sina rötter i fosterstadiet som
aldrig utvecklats utan bara invecklats
i förvecklingar med sina grannar.

Måhända kan president Zelenskyj ut-
fylla den manliga förebild Putin saknat.


*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 306 gånger
Publicerad 2022-05-15 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP