Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Stunder älskade klokuggla

Behöver vandra i tystnadens salar
din röst blandas
med vårens fågelkvitter
känner då lugnet som förlorades
då jag fann vad som hände dig
Du ska veta bryter aldrig bröd
med någon som dig skadar
Var säker på en dag
kommer rättvisan slå ner
som örnen på de skuldsatta
och riva ut deras hjärta.

Tack för idag
Om jag kunde posta lugnet friden
och fågelkvittret till dig
På något sätt känner jag du behöver det.
Bamsekram





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2022-05-15 17:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
en osalig röra att förstå omöjligt då allt händer samband framträder senare.
2022-05-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP