Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fucked up

Jag tror inte jag tror på någonting

Ändå söker jag

Emellanåt 

Någon förståelse

För hela världen och mig själv

Samtidigt

Tappar jag tron på något som inte finns 

Jag kan se den där jätteplaneten brinna 

Likt Melankolia

Och tänka, känna

Brinn 

Bränn ner oss alla och våra drömmar

Låt oss jämnas till marken

Och många år senare kanske

Gro från ett frö på nytt 




Fri vers (Fri form) av SofieVem VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-05-15 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofieVem
SofieVem VIP