Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration:: En kärleksvisa av Gustav Fröding


Köpte min kärlek

För mig var kärleken svår att få
jag köpte mig lite ändå
Min dröm förblev en dröm
kärleken jag aldrig fick nå
jag köpte mig lite ändå










Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-15 18:29



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Jag köpte min kärlek för pengar
för mig fanns ej annat att få
sjung vackert ni skorrande strängar
sjung vackert om kärlek ändå.
2022-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP