Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så glad!

 

 

att inte behöva leva enligt inskränkta unkna lagar

att leva som jag önskar och behagar

 

att ströva fritt i den svenska naturen

att nära få se alla de vilda djuren

 

att kunna tala fritt, att uttrycka åsikter

att inte bindas av betungande plikter

 

att känna kärlek och glädje för allt jag har

att få uppleva många härliga da'r

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-05-16 10:17



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ditt nya alias matchar denna text perfekt.
2022-05-23

  Susen VIP
Inspirerande och livsbejakande rader. Fint
2022-05-17

  Sparvögat VIP
Fina ord till livets lycka…
2022-05-16

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om livskvalitet.
2022-05-16

  Kungskobran VIP
Låter som en drömtillvaro
fint beskrivet
2022-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP