Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Missad skylt


Flåssmyr - en undran

Flåssmyr - denna mystiska plats
som mest bara är en skylt
bredvid motorvägen
strax norr om Skåneporten.

Förgäves har jag försökt fånga den
med mobilkameran
på väg norrut eller söderut
utan att någonsin lyckas.

Antingen får jag upp mobilen för sent
eller så kör vi förbi alltför snabbt.
Det är sällan andra bilar där
när vi passerar denna mystiska ort.

Flåssmyr - finns detta ställe på riktigt
eller bara i tecknaren Berglins fantasi?

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-16 09:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Femman finns bara i fantasin, men den e fin, tycker Tjabo o Mysis... Att inneha körkort innebär ansvar säger någon, men bara att leva innebär väl att vi alla har ansvar för varandra? Själv har Harry inte ett sådant kort, men ändå vilar jordens väl och ve tungt på Atlas axlar...
2022-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP