Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bättre brödlös än rådlös


Plötsligt genom själen vinden drog
molnet som skymde solen dunstade
kan du tänka dig
fick sent igår en uppenbarelse
som sparar både arbete och kosing
då hoppar morgonen i skorna
med förnyat hopp
sätter av i galopp över dagens ängar
Behöver inte beställa trädgårdshjälp
med min uppfinning

Ha en bra dag klokuggla.







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-05-16 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP