Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen


 



Sorgen biter sig fast

när man ödslat bort all sin kraft

På en fru som aldrig blev nöjd

som glatt såg dig sakta dö

 



Dina knän har tagit stryk

när du kämpat för att rädda hennes byk

Dina axlar också

och nu hjärnan likaså

 



När en iskall fru vill ta allt finns inget tabu

hon överger dig innan klockan slagit sju

Hon tänker bara på sitt

även om hon låtsas tänka på ditt

 



Så är hela hon, en ofattbart stor egoist

som använt dig på grund av penningbrist

Men som den kärlekstörstande dumskalle du är

trasslade hon lätt in dig i sin affär

 



Du förlät alla hennes penning-misstag

för hennes “be om förlåtelse”-ord gjorde dig alltid svag

Du en man som älskar med allt du har

är ett perfekt byte för en kvinna som bara vill ta och ta

 



Visst ingen är perfekt

alla har en och annan defekt

Men idag ser du klart

och undrar om du inte är smart

 



När sista steget togs

då blåste hon bort innan några kort togs

Där står du kvar med din egen skam

hur kunde jag vara så jävla dum




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-16 10:53



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Tack för en text som berör! Du beskriver verkligen en stark sorg, men kanske också en pyrande vrede. Ibland måste den släppas fram helt, för att man ska bli fri... Kram /Grubbelmia
2022-05-16

  Bibbi VIP
Från Guds synvinkel är den som lurar andra i långt sämre läge än den som blivit lurad.
Se uppåt och bli upprättad!
2022-05-16
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP