Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och vänskap

 

 

 

Kärlek och vänskap

skapar ett stort Vi

utan att förminska jagen

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2022-05-16 11:39



Bookmark and Share


  Respons VIP
Kloka ord!
2022-05-23

  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Bokmärker denna. Så himla klok liten text
2022-05-22

  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Det finaste jag läst på länge.

Superviktigt budskap!
2022-05-22

  Solweig Jansson VIP
Fint formulerat - så vill många ha det - men inte alla faktisk, vilket jag förvånad upptäckte när jag blev vuxen. En del relationer kan synas vara i väldig obalans och ändå pågå i decennier ! De roller vi ges och / eller tar på oss i både kärleks- och vänskapsrelationer kan vara väldigt komplicerade !
2022-05-19

  Lehva VIP
Precis så är det. Tolerans och nyfikenhet är två av de viktigaste nycklarna för fina relationer.
2022-05-18

  Feliaxel VIP
Så sant det du skriver
2022-05-18

    Lena Staaf VIP
Så klokt och sant! Generositet ger så mycket tillbaka.
2022-05-17

  DominiQueen
Gud så klokt och fint

länge sedan jag tittade in här
som vanligt: Du levererar alltid
klockrena fullträffar kära Marita
Varm hälsning D.
2022-05-17

  Susen VIP
Kloka ord här från din penna! Med få ord. Mästerligt
2022-05-17

  Blomma-Stjärna VIP
klart och precist!
2022-05-16

  Kajan VIP
Frihet och respekt kommer för mig vid läsning; få ord med stort innehåll.
2022-05-16

  Eva Helene VIP
Borde stå i eldskrift lite här och var så att alla fick se och begrunda. Bra!
2022-05-16

  Olof Lagerhorn VIP
Jag håller med dig om det.
Kärlek och vänskap när de
är som bäst.
2022-05-16

  Öknens Ros VIP
Just så ska det va'!
2022-05-16

  Sparvögat VIP
Sanna och visa är orden…
2022-05-16

  Anya VIP
Så kloka ord. Har precis funderat på detta idag. Om vänner som förminskar jaget. Sannerligen komplext.
2022-05-16

  Monica Lindgren
Mycket bra! Om jaget förminskas i en relation, så är det ju inte kärlek eller vänskap, eller hur?!
2022-05-16

  Maria Sundelin VIP
Så sant så
Kramar
2022-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP