Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveriges Riksdag


Beklämmande och givande
riksdagsdebatten om medlemsskap NATO
Villkoren förändrades den 24/2 2022
då Putin anföll Ukraina, ett demokratiskt land
förklaringen en soppa vanföreställningar
han skulle befria de rysktalande
annekterade städer där de skulle vistas
och en skuggregering tillsättas
Bomber missiler avfyrades
stora delar av stad och land sattes i brand
Putins soldater mördade våldtog
och avrättade oskyldiga människor
ett veritabelt folkmord
människor förlorade älskade anhöriga
deras minnen husdjur bostäder
och deras möjligheter att försörja sig
dessvärre får överlevande traumatiska
upplevelser kanhända livet ut

Att det finns svenskar som inbillar sig
Sverige kan vara en ensam ö
bland nordiska länder
och vifta med den svenska flaggan
De skulle tvingas lägga sig på rygg
av ryssens skrämselpropaganda
Diplomati finns inte i en diktatur
den är alltid på diktaturens egna villkor
Det är så naivt att man rodnar
de har aldrig varit utsatta för terror




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-05-16 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP