Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seriöst



Jag överlämnar
kroppen
till Elektra vars krafter
överstiger mina
bara döden kan skilja
oss åt
Min framtid som
levande
håller på att ta slut
och tiden rinner ut
ur livets bägare
Mina krafter sinar
för var dag som går
Hastigt och obarmhärtigt




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-05-16 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP