Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utvecklingen



Den inre strömmen
drar mig
djupt in i mörkret
där inga regler gäller
bara känslor
som passiviserar
mitt handlande
och beroendet av hjälp
eskalerar
och tillståndet är klassiskt




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-16 12:08



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Det är ett farligt tillstånd men begripligt!
2022-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP