Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt


Skuld

Din smärta jag sörjer
Dina sår jag smörjer
Tårarna de dröjer
Vid din sida jag följer
Skuldkänslorna de sköljer

10/5 -2022




Bunden vers (Rim) av Louise Ryhr Sileson
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-16 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louise Ryhr Sileson
Louise Ryhr Sileson