Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Befläckade drömmar


Ilska

Solen sprider ljus och värme
över alla runt omkring
Men här sitter jag.
Ilskan skriker spring!
Den tar överhanden,
tårarna bränner, svider.
Du anar inte hur jag lider.
Jag trodde att vi skulle dela allt.
Men nu är allting kallt.
Alla tårar, allt du smärtat.
Mina drömmar har du befläckat.
14/3-22




Bunden vers (Rim) av Louise Ryhr Sileson
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-05-16 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louise Ryhr Sileson
Louise Ryhr Sileson