Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Planeter

Alla planeter i universum
är pussel sammansatta
av samma bitar och efter samma lagar

Några förefaller mera lyckade
än andra

men klart är att den planet
som vi befinner oss på
måste betraktas som synnerligen lyckad
eftersom den har frambringat

oss




Fri vers av stenhur VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-16 14:26



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Eftertänksamhets
Skänkande rader
Jaa!Tänk ändå så
Mycket flyktig
Gas det har gått
Åt för att bara
Skapa denna
Mineralrika
Planet?
;)
2022-09-01

    Lena Söderkvist VIP
Tycker vi, ja. Kul text.
2022-05-16

  lodjuret/seglare VIP
Det där svarta hålet ligger på tok för långt bort, men det sägs finnas fler än ett. Det finns förstås giraffer, åsnor, antioper och älgar. Att skriva om naturen är inte dåligt... dock tillhör även 'oss' naturen... Hur något som 'finns' kan vara 'onaturligt', känns även det konstigt. Som olja eller plast, snart finns det precis överallt, skönt nog.
2022-05-16
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP