Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET ÄR SOM EN SORG

Det är som en sorg

som drar in över slätten

Det är som en leda

en svärta

ett dok

Ett blomster 

är helt malplacé

i buketten

och borde istället

ha pressats i bok

 

Det känns som att djävulen

står för musiken

att allt är repriser

och skåpmat från förr

Så efter ett tag

blir publiken besviken

och gömmer sig bakom

en hårdhetens dörr

 

I'm not out of the woods yet

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/5 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2022-05-16 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP