Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tomrum

Det finns en plats i våra hjärtan 

Ett tomrum som aldrig kan fyllas 

Ty det bär på alla dem vi mist

 

Den saknad och den sorg vi känner

Bär vi ömt i hjärtats tomma rum

Ty alla har de sin egen plats 

 

Vissa lämnar små små hål 

Som med tiden knappt känns 

Medan andra vi förlorar 

Aldrig kommer glömmas bort

 

Den tomheten de bildar

Den blir för alltid kvar

För de har aldrig riktigt lämnat oss 

 

Så djupt i våra hjärtan där bär vi dem

Som inte längre finns i livet kvar 

Likt vackra diamanter utav sorg

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-23 06:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om sorg och saknad, men även om minnena vi bär i våra hjärtan.
2022-05-23

  Susen VIP
Finstämda ord som berör
2022-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP