Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då hittar vi livet

När vi skalat av de lager av slöjor
som döljer Traditionens kärna.
Då hittar vi livet




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-05-16 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP