Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrev jag till dig, i augusti 2011, då jag var besviken på min mor. Du var den som lyssnade. Och bad mig ge henne en andra chans. Jag hoppas att du en dag läser detta. Och minns vår vänskap. Jag saknar dig i mitt liv. Du var värme och trygghet.


Jag saknar din vänskap, Bjarne.N

Du berör mitt historiska inre
Spelar på strängar ur det förflutna

Känner mig som hemma i dina ord
Som om jag trampar i dina fotspår
Ser ditt liv
Känner din kamp.. Vet din ångest
Och i vissa stunder även förtvivlan..
Bundna runt livets öde är orden
De helande orden som skriver det trasiga
Som lagar stegen mot framtiden
Den nya tron och hoppet

På varsin sida av livets historia
Har det länkat samman våra tankar
Våra texter till en enhet i mitt inre rum

Där känner jag dig..
Där vet du en del av min historia

Det känns varmt
Som en slags trygghet
Att du vet om
Det riktiga livet
Det som var verkligheten

En del av verkligheten i min barndom..
Nu blickar jag framåt

Det vet jag att du kämpar för att göra också
Visst tynger ryggsäcken ibland
Men det gör oss till dem vi är
Vi kan bara sträcka på oss
Se framåt

Alltid framåt




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 90 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-16 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish