Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
 Sverige hade förtjänat att vinna Eurovision.


På Eurovision fick Ukraina ett spott i spegeln

 

 Facebook

 

*Det som roade mig mest är att detta bedrägeri visar att det står klart för dem att de inte tillräckligt har lurat cirkusvärlden som de har förstört miljontals liv med. Och en summa på 40 miljarder som redan förlorats i kriget. ett enormt moraliskt stöd. !!! Jag satte mig i skorna för dem längst fram ... med familjerna kvar, Gud vet var ... de våldtagna fruarna / döttrarna, barnen skickade på tågen bara med en identitetsbiljett ...

Gud förbjuda ????

Varje stödgest är viktig!!!

PS och för att cirkusen ska bli komplett gjordes omröstningen på fredagskvällen (så innan det är själva tävlingen (för att vara säker på att Ukraina kommer ut) sover några så tyst med all spagetti, korruption eller bedrägeri... vissa föredrar att lev lite och med värdighet!"

Komikern och skojaren ... ', Zelinski förklarar att nästa upplaga av Eurovision kommer att äga rum i Mariupol, men han säger inte vem / med vilka medel som snabbt kommer att bygga upp den här staden, kanske någon påminner honom om att kriget inte är Över! Naturligtvis kommer Nobels fredspris 2022 också att tilldelas Zelinski!

 

Jag kan inte minnas var jag läste (i en sydamerikansk, verkar det som) klagan från en krigsstympad person: varje gång någon ger mig allmosor känner jag mig som ett hugg i berget.

 

Hur förenas allmosa med värdighet?

 

I form av gemenskapsbarmhärtighet fick stolta Ukraina ett spott i ögat.

 

Eftersom barmhärtighet inte räckte, tillgrep man bedrägeri.

 

Kristen kärlek har förvandlats till propaganda. Att göra gott har blivit en mammas våldtäkt.

 

Och vad gör Zelinski-mannen, symbolen för ära och sanning?

 

I stället för att indignerat avvisa allmosor, i stället för att bli arg, åska och dundra, när han så övertygande skriker på utländska parlament efter pengar och vapen, ja, det stora Z jublar.

 

I stället för att kasta priset i ögonen  begravningstårta på arrangörer låtsas han tro att det är på riktigt. Och, som vilken medioker skådespelare som helst, bjöd han över:

 

"Vårt mod imponerar på världen, vår musik erövrar Europa. Nästa år kommer vi att anordna Eurovision Song Contest i Mariupol".

 

Precis som Eurovision är Zelinski en falsk historia.

 

En skallig produkt gjord av tv och glitter, gjord av tv, som folk tog för givet och ställde framför sig.

 

Ukrainare borde vara rädda: vid något tillfälle kommer tv-presidenten att försvinna. Masker och glitter kommer att falla av.

 

Mirakulöst nedstigen från den lilla skärmen genom ett storytrick, kommer Zelinski att återvända till den fiktiva intighet från vilken han inkarnerade.

 

Men den olycka han lämnar till sina undersåtar kommer att vara verklig. Då kommer tiotals miljoner människor att känna ett hugg i berget.

 

P.S. Och alla rumäner (inklusive bessaraber) borde få kalla rysningar på ryggen: bedrägeri till Ukrainas ära har begåtts på deras rygg.

 

Från Eurovision-cirkusen till dramat på framsidan är bara ett steg bort!
Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-16 20:44Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP