Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


svår att beskriva


Vårkvällen


Vandrar ut i vårkvällen
andas in
kylig luft och ändå
inte så kylig
som för en månad sen

Kylan har förändrat sig
luften känns annorlunda
ljuden hörs tydligare
solen går aldrig riktigt ner

Mina steg blir längre
jag vandrar längre
jag fryser inte
fastän benen blivit kyliga

Vårkvällen
så härlig att uppleva

men så svår att beskriva






Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-16 22:36



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
En underbar känsla om vårkvällen och dess magiska gåva att stanna kvar längre. Härligt!
2022-05-17
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP