Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


VEM VAR JAG

 

Jag samlar enträget upp

mina osammanhängande minnen

och försöker sedan på något sätt

att knyta ihop dem

i ett tappert försök

att finna lösningen

…till den jag var

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-17 08:18



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att söka är att finna.
2022-05-17
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP