Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är det med män egentligen?


Lova runt men hålla tunt

 

 

Det tycks hos vissa män vara en merit att ha varit otrogna och komma undan med det, bara man gråter en skvätt och bedyrar sin kärlek till hustrun. Är det det som kallas kärlek, jag tvivlar...




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-17 08:39



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Protesterar å det grövsta i feminismens och jämlikhetens namn! Hustrur skruvar också runt! Tjejer kan! Upp till kamp mot matriarkatet! Detta mansförtryck måste stävjas! Tjejer kan! ;-)
2022-05-23

  SatansSon VIP
otrogenhet är en sport.
2022-05-18

    Lena Staaf VIP
I den manliga könsrollen finns mycket av att man ska kunna erövra många för att få bekräftelse. Men all otrohet ser inte lika dan ut. Ibland är det ett försök att bryta sig ur ett dåligt äktenskap. Men kanske med en senare upptäckt som resultat att gräset inte var grönare på andra sidan staketet.
2022-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP